Sivut

tiistai 20. kesäkuuta 2017

Possu-aprikoosikastike

Omaan makuun kastike maistui hyvältä, kunnes sekaan meni aprikoosit - niitä oli kerta kaikkiaan liikaa ja kastikkeestä tuli kerta kaikkiaan liian makeaa. 

4 hlö

400 g porsaan suikalelihaa
1 rkl öljyä tai margariinia
1 rkl vehnäjauhoja
1 - 2 tl inkivääriä
½ tl suolaa
2 - 3 dl vettä
1 dl kuohukermaa tai ruokacremeä
10 kuivattua aprikoosia suikaleina
1 - 2 rkl soijakastiketta

Ruskista lihasuikaleet kevyesti rasvassa mieluiten kahdessa erässä. Sekoita joukkoon jauhot, inkivääri ja suola. Lisää nesteet ja aprikoosisuikaleet. Hauduta hiljalleen kannen alla 25 - 30 min. Mausta lopuksi soijakastikkeella. 

+
Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin ja salaatin kera. 


Lähde: WSOY - Hyvä kokki 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti