Sivut

torstai 12. maaliskuuta 2015

Porkkana-jauhelihapihvit

Tällä ohjeella saat vaihtelua perus jauhelihapihveihin. Omaan makuun rakuuna maistui liian voimakkaana, joten jos et ole hillitön rakuunan ystävä, suosittelen puolittamaan sen määrän. Vaihtoehtoisesti voit paistaa pihvit pannulla voissa.
 
4 annosta
 
400 g naudan jauhelihaa
2 porkkanaa
1 dl maitoa
½ dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 tl rakuunaa
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
 
Raasta kuoritut porkkanat hienoksi raasteeksi. Mittaa kulhon pohjalle maito ja sekoita siihen korppujauhot. Anna turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha, porkkanaraaste, muna, kämmenellä hienonnettu rakuuna, suola ja pippuri. Taputtele taikinasta kostutetuin käsin 10 ohutta pihviä leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista 250 asteisessa uunissa n. 8 min. 
 
 
Lähde: Pirkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti