Sivut

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Porkkanan kanakastike

Oikeudenmukaisuuden nimissä, koska edellinen postaus sisälsi suoria viittauksia  Putouksen Marja Tyrniin, on tässä postauksessa kerrottava hieman Kete Rahkosesta, sillä kannatimme myös häntä viimeisille metreille asti. Valitettavasti Putouksen varsinaiset jaksot jäivät meiltä jostain kumman syystä kokonaan väliin (Pekonin nyt vielä ymmärränkin, vaikka huumorin ystävä hänkin, mutta minä vanhana teatteriharrastajana häpeän ja syvästi), mutta uusinnat seurasimme tiiviisti ja nyt olemme ylpeitä Putous-dvd:n omistajia. Alusta asti (siis uusintojen alusta asti) meidän molempien suosikkihahmot olivat selvillä - Kete ja Marja - emmekä olleet törmänneet vielä tähän "Marja Tyrni-vöyhötykseen", joka olisi vaikuttanut mielipiteisiimme. Tiesimme tosin, että Tyrni voitti. Kete "isäsä poika" kuitenkin antoi mahtavan vastuksen ja nauratti meitä loppuun saakka. Niinpä Keten kunniaksi, piimää, pontikkaa ja penalty shot! Näistä minulle tuttuja ovat piimä ja pontikka, joskus ehkä ansaitsisin myös penalty shotin ;D

Mutta se Putouksesta. Tämä Marja Tyrnin "tortun kostuttaminen" ei nyt ihan varsinaisesti liity ruoanlaittoon eikä ruokabloggaukseen. Mutta kerroinpahan kuitenkin :) Nyt kaikki Kete Rahkosen vihaajat voivat kaivautua koloistaan ja käskeä minun imeä parsaa!

Njooh, aamuinen postaus sisälsi lähinnä viikonlopun juttuja, ja koska Michael Jacksonin Billie Jean ja 30-vuotisjuhlakonsertti loppui jo, aikaa on mukavasti päivitellä jo tämän päivän kokkailutkin. 



400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
currya
paprikajauhetta
suolapähkinöitä maun mukaan
200 g valkosipulituorejuustoa
200 g pippurituorejuustoa
ruokakermaa

Paista kypsiksi broilerin fileesuikaleet. Mausta currylla ja paprikajauheella. Lisää sekaan pieneksi murskatut suolapähkinät. Jos käytät vähän suolapähkinöitä, tarkista ruoan maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Sulata tuorejuusto vesihauteessa kattilassa, jotta se ei jäisi paakkuiseksi. Lisää ruokakerma tuorejuuston sekaan ja kiehauta. Lisää broilerit kastikkeen joukkoon. Tarjoa pastan tai riisin kera. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti