Sivut

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Jauhelihakastike stroganovin tapaan

Vaihtelua perus jauhelihakastikkeeseen, helppoa, helppoa, helppoa ja hyvää. 

4 annosta

400 g jauhelihaa
½ rkl öljyä
1 sipuli
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl vehnäjauhoja
5 dl vettä
1 maustekurkku
2 rkl smetanaa

Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot hyvin sekoittaen. Lisää vesi ja sekoita, kunnes kastike sakenee. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 10 min. Kuutioi maustekurkku. Lisää kuutiot ja smetana kastikkeen joukkoon. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa. 


Lähde: Pirkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti