Sivut

lauantai 10. lokakuuta 2015

Tandooribroileri


Kyllä tuntui ihanalle tulla kotiin iltavuoron jälkeen, kun ilmassa tuoksui intialaisen tandooribroilerin vahvat mausteet. Marinointiin kannattaa käyttää aikaa, sillä sen on sen vaivan väärti. 

4 hlö

4 broilerin koipi-reisipalaa

MARINADI:
2 dl ruoanvalmistus- tai maustamatonta jogurttia
3 valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl tuoretta tai 2 tl jauhettua inkivääriä
1 ½ tl Garam Masala-mausteseosta
1 tl kurkumaa
1 tl chilijauhetta
3/4 tl suolaa

Sekoita jogurttiin mausteet ja kaada seos broilerinpalojen päälle uunivuokaan. Peitä astia kelmulla ja anna broilerin maustua marinadissa 3 - 12 tuntia. Käännä lihapalat niin, että nahkapuoli on päällä ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 45 - 50 min. 


Lähde: WSOY: Hyvä kokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti