Sivut

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Mansikka-limehillo


Vielä on kesää jäljellä, eli siis kesältä jäänyt hilloresepti päivittämättä. Tällä kertaa kokeilin tavallisen mansikkahillon sijaan limettistä versiota. Hillo maistui enemmänkin aikuisille, sillä varsinkin limen kuori toi hilloon kipakkaa makua. Tyttö suosi edelleen enemmän perinteistä mansikkahilloa. 

2 l mansikoita
4 kpl limen mehua
4 kpl limen kuorta
2 kpl limen hedelmälihaa
1 pkt hillo-marmeladisokeria

Puhdista mansikat ja pilko. Raasta limettien kuori raastimen hienoimmalla terällä. Halkaise hedelmät ja purista mehu talteen. Halkaise lisäksi 2 limeä ja leikkaa niiden hedelmäliha pieniksi paloiksi. Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä hiljalleen, välillä sekoittaen, 10 - 15 min. Kuori tarvittaessa vaahto päältä. Kaada hillo heti kuumiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä viileässä. Voit myös pakastaa hillon. 


 
Lähde: Kodin kuvalehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti