Sivut

tiistai 10. maaliskuuta 2015

5 vuotta - mitä on tullut opittua?

No eipä paljon mitään.

Karjalanpaisti tehdään edelleen samaan tapaan kuin 5 vuotta sitten.
Valokuvauksesta on opittu muutaman asian.
Täytekakkuja ei ole viitsitty opetella tekemään. Ja kuten kuvasta näkyy, tässä blogissa tuskin tulevienkaan vuosien aikana nähdään pikeerikuorrutteita.
Tätä herkkua syödään edelleen kun mieli tekee jotain todella makeaa. Ja sitä tapahtuu edelleen ja usein.
Hirvenlihaa meillä syödään edelleen, viiden vuoden kuluessa tosin Pekoni on alkanut metsästämään meidän paistit itse.
Muutettua on tullut muutaman kerran. 5 vuotta sitten koti näytti tältä.

Nämä muutamat todistuskappalaat 5 vuoden takaa todistavat, että samalla systeemillä mennään edelleen: helppoa ja nopeaa. Viidessä vuodessa muuttunut on tosiaan asunnot, ammatit sekä perhekoko, mutta jos 5 vuotta sitten ruoka näytti tältä, siltä se näyttää vähän edelleen:


Innostus vain on lisääntynyt. Toivottavasti innostus säilyy ja kasvaa vielä seuraavatkin 5 vuotta. Kiitos jos olet pysynyt matkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti