Helppo kalaruoka arkeen ja lapsille maistui. Omaan makuun olisi saanut olla hintsu enemmän makua - lisää sulatejuustoa, suolaa, ripaus tulisuutta vai mitä, en tiedä.
4 annosta
10 dl pastaa
2 rkl juoksevaa margariinia
2 sipulia
2 rkl tomaattipyreetä
2 tomaattia
2 prk tonnikalaa
n. 2 dl pastan keitinvettä tai vettä
1 rkl sitruunamehua
250 g Valio Koskenlaskija viherpippuri sulatejuustoa
4 rkl hienonnettua tilliä
Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna rasva pannussa. Kuullota siinä hienonnettu sipuli ja tomaattipyree. Lisää kuutioitu tomaatti ja valuta tonnikala. Kuumenna muutama min. Lisää vesi, sitruunamehu ja paloiteltu sulatejuusto. Kuumenna, kunnes sulatejuusto on sulanut. Lisää halutessasi vähän vettä. Lisää lopuksi tilli. Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Tarjoa heti.
Lähde: Valio
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti