Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Pippurinen possukastike

Mitä tehdään silloin kun omat ideat ovat auttamatta vähissä tai tuntuvat vähintäänkin täysin mielenkiinnottomilta - no pöllitään toisten ideat tietenkin! Viimeajat onkin menneet erilaisia ruokablogeja tutkien, netissä surffaten ja kokeilemisen arvoisia reseptejä haalien. Tällä kertaa kokeiluun pääsi Kirsin keittiö, josta nappasin kokeiluun yhden jos toisenkin reseptin sekä säästin muutamia vielä varastoon. 

possun ulkofilettä (itse käytin valmiita suikaleita)
pippurituorejuustoa
kermaa
suolaa
mustapippuria

Suikaloi liha ja kypsennä voissa/öljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle tuorejuusto ja kerma. Anna muhia hetki ja tarkista maku.  

Ja jonkun maha on jo niin iso ettei pysy kuvan ulkopuolella ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti