Sivut

torstai 22. syyskuuta 2011

Suklaamousse

...Tai ei nyt ihan mousse, mutta himputin hyvä jälkiruoka kuitenkin. Alunperin tämä on täytekakun täyte, mutta kaverini vinkkasi idean, että tätähän voi syödä ihan tällaisenaankin. Ja voi pojat totisesti tuli muuten syötyäkin! Mousse on parasta hetken jääkaapissa viilenneenä, mutta menee suoraan valmistuksesta suuhunkin. Hyvä vierasvara, kun jotain pitää saada väännettyä viidessä minuutissa.

2½ dl vispikermaa
500 g maitorahkaa
200 g taloussuklaata
vaniljasokeria maun mukaan

Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon maitorahka sekä esim. mikrossa sulatettu suklaa. Sekoita tasaiseksi. Lisää vaniljasokeria maun mukaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti