Sivut

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Järjetön pettymys!

Kingis original on ehdoton jäätelösuosikkini. En oikeastaan koskaan osta kesäisin muita jäätelöitä, kun kuitenkin aina tekee eniten mieli Kingistä. Pompin varmaan kattoon kun Kingis originalista tehtiin iso kotipakkaus. 

Kuva napattu täältä

Järjetön pettymys! Mistä aloitetaan? Ensinnäkin puikon yksi parhaista jutuista on se kuoressa oleva suklaa - tässä kotipakkauksessa sitä oli pienet rippeet pinnalla eikä makua saanut yhtään. Vaniljajäätelö on hyvää ja se tässäkin maistui - tosin olisin kaivannut sitä kuorrutesuklaata edelleen. Lopulta puikossa seuraa ihana suklaasydän. Jossakin mainoksessa luvattiin tämän kotipakkauksen sisältävän näitä suklaasydämiä jokaisella suupalalla - no on varmaan, jos jaksat alkaa pätkimistöihin! Suklaasydämet on laitettu pitkiksi vaniljatankomaisiksi tikuiksi, joiden syöminen on sitten niin pirun vaikeeta! Lopulta kyllästyin odottamaan suklaan sulamista ja pätkimistä, että söin vaniljajäätelön ympäriltä ja sulan suklaan lopuksi kipon pohjalta. 

Niin järjetön pettymys että vihaksi pistää! Ostan jatkossa Kingikset puikkoina ja vetelen niitä viisi putkeen. Tähän purkkiin en toiste kajoa! Mutta kokeilkaa toki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti