Sivut

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Porkkanan kanapihvit kerma-pippurituorejuustokastikkeella

Onpas taas vierähtänyt aikaa etten ole edes kerennyt huokaisemaan tänne blogiin päin Lähes kaikki aikani on mennyt opinnäytetyön sekä kaikenlaisten opinnäytetyön sivutuotteiden ja muiden rästiinjääneiden opintojen kirimisessä, kerimisessä ja väkertämisessä. Opettajan lomasta johtuen joudun vetäisemään opinnot purkkiin kolme viikkoa aikaisemmin kuin kuvittelin, joten olen kolme viime viikkoa pyörinyt ympyrää ja voivotellut (ja ehkä kenties kyllä saanut jotain aikaiseksikin). 

Mutta koska viimeajat menneet todellakin lähes kokonaan kouluun liittyvien juttuja värkkäilyissä, ruokapolitiikka on ollut todella surkealla tolalla. Seuraavatkin viikot tulevat olemaan tiiviisti opiskeluihin sidottuja, joten ennen toukokuun loppua ja valmistumista tullaan tällä blogirintamalla tuskin näkemään mitään maailmoja mullistavia kokkailuja. Tosin kerta se olisi ensimmäinenkin ;)

Viime aikojen ruoat ovat olleet jotakuinkin tätä tasoa...


4 hunajamarinoituja broilerin fileepihviä
2 ½ dl kuohukermaa
200 g pippurituorejuustoa
1 pikkutölkki ananaspaloja omassa mehussaan

Paista broilerin pihvit pannulla kypsiksi. Laita pihvit uunivuokaan. Sekoita keskenään broilerin marinadi, kuohukerma, tuorejuusto ja ananaspalat mehuineen ja kaada broilerien päälle. Laita uuniin 175-200 asteeseen puoleksi tunniksi. Tarjoa seurana vaikkapa makaronia. 


Palataan parempien ruokien äärelle jahka tähän elämään saa jotain tolkkua :) Kokkailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti