Sivut

maanantai 22. joulukuuta 2014

Jääsuklaa

 
Tämän joulun konvehtiohjeita valikoidessa tuli selailtua paljon DanSukkerin sivuja, joista löytyy roima valikoima suklaaherkkuja. Nyt teen siis jo toista vuotta peräkkäin joulukonvehtini itse, viime vuonna meillä herkuteltiin Wiener nougatillaMarianne-tryffeleillä ja Valkosuklaa-mustikkamakeisilla.

Itse olen kova valkosuklaan ystävä, joten jotain valkosuklaista on saatava joka joulu. Jos itsekin pidät valkosuklaasta, mutta et jaksa alkaa näpertämään konvehteja itse, tämä ajaa myös hyvin asiansa. Dansukker lupaa näitä konvehteja n. 65 kpl, itse tein hieman isompiin vuokiin joten aivan tuota määrää ei suklaita tullut. Konvehdeissa ei kyllä mielestäni kookos juuri maistu, mutta yksi raadin koemaistajista, velipoika, äänesti nämä kuitenkin parhaimmiksi. 


n. 65 kpl

250 g valkoista suklaata
125 g kookosrasvaa
1/4 dl tomusokeria

Paloittele suklaa. Pane suklaapalat, rasva ja tomusokeri kulhoon ja sulata vesihauteessa. Sekoita. Jaa jääsuklaa vuokiin. Anna kovettua ja säilytä jääkaapissa. 



Lähde: DanSukker 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti