On
taas vierähtänyt tovi edellisestä postauksesta. Pyörimme tällä hetkellä
muuttolaatikoiden, jätesäkkien ja jo kerääntyneiden pölypallojen
keskellä. Voin kertoa, että viimeisillään muuttaminen ei ole mitään
hauskaa lystiä, vaikka Pekoni suvun ja ystäväpiirin miesten kanssa
kantamisen suorittikin ja minä sain toimia vain työnjohtajana :D Onneksi
kaikki tavarat on kuitenkin nyt uudessa kodissa ja kenties joku päivä
joku hyvä haltiatar ilmestyy ja laittaa ne vielä paikoilleen ;)
Itselleni on tällä hetkellä tarpeeksi raskasta koittaa sietää nämä
helteet tämän mammuttimahan kanssa ja hokea mantraa "tule ulos, tule
ulos"... Laskettu aika on 14.6, mutta olisin kyllä jo ihan valmista
kauraa. No, katsellaan milloin kaverille sopii maailmaan tulla.
Muuton
vuoksi on postailut siis jääneet vähemmälle, joten testattuja
murkinoita on hieman kasaantunut. Nyt kun minun kone on viimein kytketty
paikoilleen, koitan lähteä tätä vyyhtiä purkamaan ;)
Tähän herkkuun törmäsin jo kevättalvella Kirsin keittiössä,
mutta sain aikaiseksi vääntää sitä vasta n. kuukausi sitten (ja saan
aikaiseksi vääntää postauksen siitä vasta nyt :D). Itse kun en
jälkkäreistä niin välitä niin ei tullut maistettua, mutta koeraati
mies-äiti-veli-akseli oli hyvin tyytyväinen. Suosittelen kokeilemaan,
sillä tekeminen on älyttömän helppoa.
2 ½ dl kermaa
2 kananmunaa
0,3 dl sokeria
100 g daimrakeita (itsellä hulahti kyllä vähän enemmän ;D)
Vatkaa
kerma vaahdoksi. Vaahdota munat ja sokeri keskenään ja yhdistä
kermavaahdon kanssa. Hienonna daimrakeet esim. yleiskoneella. Itse
murskasin rakeet muovipussissa ja jätin hieman kookkaammiksi. Sekoita
muiden aineiden joukkoon. Kaada kelmutettuun vuokaan ja laita
pakastimeen n. 6 tunniksi. Itse pidin pakkasessa yön yli.
Kelmun kanssa kannattaa olla tarkkana, itsellä jäi vähän ryppyyn, joka verotti sitten ulkonäköä. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti