Tätäkin
reseptiä on tullut kokeiltua jo aiemmin, mutta jäänyt taas
tiedostonmutkaan pyörimään :) Vannoutuneena valkosuklaan (ja oikeastaan
vadelmankin) ystävänä kokeilen melkein mitä vain mihin sitä voi sekaan
heittää, mutta tästä ei kyllä tullut uutta suosikkiani. Laitan aina
valmiiksi valkosuklaata enemmän kuin ohjeessa neuvotaan, mutta silti en
maistanut sitä yhtään läpi. Helppoa taas kuitenkin kuin heinän teko,
joten kehotan kokeilemaan.
2 kananmunaa
3/4 dl sokeria
2 dl maitoa
125 g pullomargariinia
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g valkosuklaata rouhittuna
Pinnalle:
n. 100 g vadelmia
Sekoita kananmunat ja sokeri keskenään puuhaarukalla. Lisää maito, pullomargariini ja suklaarouhe. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe keskenään ja sekoita nopeasti joukkoon, ettei taikina sitkisty. Kaada voideltuun piirasvuokaan (halk. 27 cm). Ripottele vadelmat pinnalle. Paista +200 asteessa n. 25 minuuttia. (Siivilöi jäähtyneen pullan pinnalle tomusokeria.)
3/4 dl sokeria
2 dl maitoa
125 g pullomargariinia
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g valkosuklaata rouhittuna
Pinnalle:
n. 100 g vadelmia
Sekoita kananmunat ja sokeri keskenään puuhaarukalla. Lisää maito, pullomargariini ja suklaarouhe. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe keskenään ja sekoita nopeasti joukkoon, ettei taikina sitkisty. Kaada voideltuun piirasvuokaan (halk. 27 cm). Ripottele vadelmat pinnalle. Paista +200 asteessa n. 25 minuuttia. (Siivilöi jäähtyneen pullan pinnalle tomusokeria.)
Lähde: Katariinan keittiöstä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti