Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Tonnikala-parsakaali-fetapiirakka

POHJA:
1 dl maitoa
1 muna
1/4 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
50 g sulaa rasvaa

TÄYTE:
1 prk tonnikalaa
vajaa 200 g parsakaalia
150 g fetajuustoa
2 munaa
2 dl kermaa
 1 rkl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ tl mustapippurirouhetta
1 ½ dl juustoraastetta

Sekoita maito ja munat keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä kaikki aineet. Painele piirakkavuoan pohjalle. Laita pohjan päälle ensin hiukan juustoraastetta, sitten tonnikalaa, parsakaalia ja fetajuustoa (murustele hiukan). Sekoita munat, kerma, vehnäjauho, suola ja pippuri sekä osa juustoraasteesta. Kaada piirakan päälle ja ripottele hiukan juustoraastetta pinnalle. Paista 200 asteessa n. 40 min. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti