POHJA:
1 dl maitoa
1 muna
1/4 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
50 g sulaa rasvaa
TÄYTE:
1 prk tonnikalaa
vajaa 200 g parsakaalia
150 g fetajuustoa
2 munaa
2 dl kermaa
1 rkl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ tl mustapippurirouhetta
1 ½ dl juustoraastetta
Sekoita
maito ja munat keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä
kaikki aineet. Painele piirakkavuoan pohjalle. Laita pohjan päälle ensin
hiukan juustoraastetta, sitten tonnikalaa, parsakaalia ja fetajuustoa
(murustele hiukan). Sekoita munat, kerma, vehnäjauho, suola ja pippuri
sekä osa juustoraasteesta. Kaada piirakan päälle ja ripottele hiukan
juustoraastetta pinnalle. Paista 200 asteessa n. 40 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti