Sivut

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

The Hummingbird bakery: Leivonnaisia herkkusuille - kuuluisan konditorian suosikkireseptit


KUKA?
Tätä Gummeruksen vuonna 2011 julkaisemaa, Englannissa sijaitsvan The Hummingbird Bakeryn leivontakirjaa olen kerennyt ylistämään jo useaan otteeseen, jopa täällä blogissa asti. Kirjan olen ostanut noin vuosi takaperin Prisman alennusmyynnistä 9,95 eurolla ja kirja on kyllä jokaisen sentin arvoinen. 


MITÄ?
Kirjan ohjeet on jaettu kuppikakkuihin, kakkuihin, piirakoihin, brownieihin ja patukoihin, muffinsseihin sekä cookiehin. Inspiraatio konditorian tuotteisiin sekä tämän kirjan resepteihin on haettu Amerikasta, eikä ihme: jos jotakin, niin jenkkiläiset osaavat kyllä leipoa. Joten jos olet innostunut jenkkityylisestä leivonnasta (kuppikakuista, juustokakuista, brownieista...) suosittelen kokeilemaan tätä kirjaa. 


HÄH?
Itse olen kirjasta kokeillut jo hasselpähkinä-suklaakuppikakkuja (taivaallisia) sekä mustikkakakkua, joka oli niin hyvää, etten todellakaan enää koskaan ikinä tee mustikkakakkua millään muulla ohjeella. 

TUOMIO:
Loputkin kirjan reseptit houkuttelee, joten kunhan aikaa on, tahdon kokeilla ne kaikki! Tästä kirjasta en todellakaan luovu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti