Sivut

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Hyvää ruokahalua! Parhaat kasvis- kana- ja kalaruoat


KUKA?
Tämän Suuren suomalaisen kirjakerhon vuonna 2004 ilmestyneen keittokirjan on toimittanut Anna-Maija Tanttu, mutta ohjeet ovat lukijoiden omia ja jokaisen ohjeen alta löytyy reseptin lähettäjän nimi ja kotipaikkakunta. Tämän johdosta kirjan 560 reseptiä ovat pääsääntöisesti koko perheen arkikokkailuun, vaikkakin joitakin vaativampiakin reseptejä kirjasta löytyy. 

MITÄ?
Reseptit on jaettu kolmeen pääluokkaan kasvisruoat, kalaruoat ja kanaruoat, vaikkakin kirjan lopusta löytyy myös muutama resepti soijavalmisteille. Nämä kolme pääluokkaan on vielä alajaoteltu useisiin eri luokkiin, kuten mm. salaatteihin, keittoihin tai hilloihin. 


HÄH?
Kuten yllä olevasta kuvasta näkee, hyvin harvasta kirjan reseptistä on valokuvaa. Kirjan takakannen kuvauksen perusteella kirja sisältää 560 reseptiä, mutta kuitenkin vain 45 valokuvaa. Joten vaikka ohjeita on paljon ja monet näistä vaikuttavat hyvin käyttökelpoisille, alkaa kirjan selaileminen jossain vaiheessa puuduttaa. Se mikä minulla herättää sekä ruokahalun että kokkausinnon, ovat hyvin taitettu kirja, helpot reseptit mutta tärkeimpänä houkuttelevan näköiset kuvat. 

TUOMIO:
Minulle tämä kirja on eksynyt (jälleen kerran) kirpputorin kautta, mutta muutaman ohjeen talteen kirjoitettuani laitan kirjan kiertoon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti