Sivut

torstai 23. heinäkuuta 2015

Makkarastroganoff

Tätä ruokaa tuli kerran tehtyä vähän niin kuin "myöhäisillan ruoaksi", ruoka valmistuu meinaan sukkelaan. Pekoni karsasti hieman sipulin määrää, joten jätin ne isoiksi paloiksi, jolloin ne oli helppo noukkia pois. Minun mielestä ruoassa oli kerrankin sopivasti sipulia. Makuasioita ;)

3 - 4 hlö

400 g makkaraa
1 sipuli
½ punainen paprika
1 rkl voita tai margariinia
1 dl ranskankermaa
1 - 2 dl maitoa
1 - 2 rkl tomaattiketsuppia
suolaa
mustapippuria

Leikkaa makkara kuutioiksi. Kuori ja silppua sipuli. Leikkaa paprika suikaleiksi. Paista kaikki ainekset paistinpannulla. Sekoita joukkoon ranskankerma ja maito. Mausta ketsupilla, suolalla ja pippurilla. Keitä makkarakastiketta muutamia minuutteja ennen kuin tarjoilet sen riisin, salaatin ja leivän kanssa. 

 
Lähde: Kotivinkki: Herkullista arkiruokaa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti