Sivut

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Broileria ja perunaa uunissa

"Kanat uunissa" valmistuu välillä riisin sijaan näinkin. 

4 broilerin koipireittä
1 kg suuria, jauhoisia perunoita
4 porkkanaa
2 rkl paprikajauhetta
2 dl kermaa
suolaa

Leikkaa koipireidet kahteen osaan nivelen kohdalta. Mausta ne paprikalla, currylla ja suolalla. Kuori perunat ja leikkaa n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Kuori myös porkkanat ja halkaise ne pitkittäin. Nosta juurekset voideltuun vuokaan, mausta suolalla ja asettele broilerit niiden päälle. Kaada kerma vuokaan ja nosta uuniin. Paista tunnin verran 180-asteisessa uunissa. 


Lähde: Sami Garam: Kokkaa vartissa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti