Sivut

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Antti Vahtera & Visa Nurmi: Sekametelisoppaa

 
KUKA?
"Tunnetun ruokakirjailijakaksikon Antti Vahteran ja Visa Nurmen keittiöstä kuuluu kummia. Herrat pistävät luudat heilumaan ja tarjoilevat nyt täysin uudenlaista sekametelisoppaa!"

MITÄ?
Kaverit mainostavat tarttuneensa kauhanvarteen uusin riuskoin ottein: "Huimapäisellä ruokaseikkailullamme siirrytään punajuuripellolta punaposkin leipomaan toinen toistansa makeampia leivonnaisia, piipahdetaan piknikiltä teurastamolle tutkistelemaan sisäelimiä ja houkutellaan ennakkoluuloisia suomalaisia näiden herkkujen pariin. Myös kummallisia makuja kokeillaan ja hyviksi havaitaan. Niiden rinnalla hajuvesi-lihapullat-yhdistelmäkin taitaa olla lällärikamaa..."

 Eli siis todella ruokakirjasta löytyy kaikkea niin hyvässä kuin pahassa. Toisaalta tarjontaa riittää ja kaikille on varmasti jotain, mutta toisaalta kirjasta puuttuu minkäänlainen johdonmukaisuus. Toisaalta ruokakirjasta löytyy ravintolatasoisia annoksia, toisaalta yhtäkkiä hypätään lastenkutsuille, jossa tehdään "nakit ja muusi-synttärikakku". Omat kappaleensa ovat saaneet perinteiset salaatit, kalat, pasta ja leivonta, mutta menossa mukana on myös punajuuri, kotiruoka sekä erikoiset piperrys (joka yhtäkkiä sisältää nimensä mukaisesti pientä piperrystä) sekä kummallisia makuja (joka taas ei nimensä mukaisesti sisältää ohjeen mm. perinteiseen linnapaistiin). 


 
HÄH?
Laitan tähän vain kuvan tästä "nakit ja muusi-synttärikakusta".


TUOMIO:
Eteenpäin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti