Sivut

lauantai 26. syyskuuta 2015

Broilerikeitto

Tähän broilerikeittoon makua tuo broilerin keitinliemeen tehtävä keitto sekä mukava määrä persiljaa. Kirkasliemiset broilerikeitot ovat kevyttä ruokaa, vähähiilihydraattisen version saat jättämällä perunan pois ja lisäämällä kasvisten määrää. 

4 hlö

2 l vettä
1 broileri
2 sipulia
2 laakerinlehteä
6 valkopippuria
6 maustepippuria
2 tl suolaa
6 perunaa
300 g pakastekeittojuureksia
½ dl hienonnettua persiljaa

Pane broileri veteen kiehumaan. Kuori pinnalle muodostunut vaahto reikäkauhalla pois. Lisää lohkotut sipulit sekä mausteet. Anna broilerin kiehua hiljalleen 40 - 50 min, kunnes liha on kypsää. Nosta broileri liemestä, irrota lihat luista ja paloittele liha. Lisää liemeen kuoritut ja lohkotut perunat ja keittojuurekset. Anna broilerikeiton kypsyä n. 15 min. Lisää broilerinpalat ja persilja ja kuumenna keitto. 

 
Lähde: WSOY: Hyvä kokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti