Sivut

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Tonnikala-tomaattikastike


Ongelmaksi tässä kastikkeessa muodostui nesteiden poisvaluminen, joten seuraavan kerran täytyy kokeilla heittää vähän suurustetta sekaan. Varsinkin Pekonille (tuolle suurelle tonnikalan ystävälle) tämä kuitenkin eritoten maistui. Taatusti helppoa, nopeaa ja kevyttä.

4 hlö

400 g tomaattimurskaa
1 tlk tonnikalaa
70 g tomaattipyreetä
2 ½ dl lihalientä
2 tl sokeria
2 tl basilikaa
1 tl suolaa
2 tl sinappia
½ dl hienonnettua tilliä

Kaada tomaattimurska, tonnikala, tomaattipyree, lihaliemi ja mausteet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min. Lisää joukkoon lopuksi hienonnettu tilli. 



Lähde: WSOY: Hyvä kokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti