Sivut

maanantai 18. heinäkuuta 2016

Broileria sinappikermassa

Harvinaisen helppoa, varsinkin jos laitat lihat maustumaan jääkaappiin jo edellisenä iltana. 

4 hlö

4 broilerin rintaleikettä
2 tl currya
1 - 2 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
½ tl valkosipulijauhetta
ripaus valkopippuria

LIEMI:
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
½ dl sinappia
½ - 1 tl currya

Sekoita mausteet keskenään ja hiero seiso leikkeleiden pintaan. Anna maustua muutama tunti uunivuoassa. Nosta vuoka 200-asteiseen uuniin ja kypsennä 25 min. Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan. Jatka kypsennystä vielä n. 25 min, kunnes broileri on kypsää. 


Lähde: WSOY: Hyvä kokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti