Tätä ruokaa tuli testattua nopeana arkisapuskana ja siihen tarkoitukseen toimi oikein hyvin. Omaan makuun ranskalaisena sinappina käyttämäni Dijon oli ruoassa hieman liian makea, Pekoni tykkäsi. Toistamiseen jos ruokaa intoudun laittamaan, kokeilen korvata sinapin tavallisella suomalaisella versiolla. Spagetti oli näistä kaapeista loppu + tällainen makaroni toimii viisivuotiaan näpeissä paljon paremmin muutenkin.
4 hlö
250 g spagettia
n. 250 g poronkäristyslihaa (pakaste)
1 sipuli
2 rkl voita tai margariinia
400 g tomaattimurskaa
1 lihaliemikuutio
1 rkl ranskalaista sinappia
2 dl ranskankermaa
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata poronliha mikrossa. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista liha paistokasarissa kuumennetussa voissa. Lisää sipulisilppu ruskistumisen lopulla ja anna sen kuullottua. Lisää tomaattimurska, sinappi ja ranskankerma. Murenna mukaan liemikuutio. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Keitä 5 min. Tarkista maku.
Lähde: Tammen uusi keittokirja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti