Sivut

perjantai 17. syyskuuta 2010

Sitruunainen curry-paprikasalaatti

Sanotaan että parhaat ruoat tulevat aina kokeilemalla. Tällä kertaa pääruoka oli jo tiedossa, mutta maksapihvit ja perunamuusi mielestäni vaativat rinnalleen jotain raikasta salaattia. Ja eikä muuta kuin kaivamaan jääkaappia, ja katsomaan mitä sieltä löytyy. Keltaista paprikaa, ja .... keltaista paprikaa. Hmm, aletaanpa improvisoimaan.

1 - 2 keltaista paprikaa
2 rkl sitruunamehua
½ tl currya
½ tl basilikaa

Suikaloi paprika noin ½ cm levyisiksi suikaleiksi. Laita kaikki ainekset kannelliseen muoviastiaan. Sulje kansi ja ravista voimakkaasti että mausteet sekoittuvat paprikaan. Anna mausteiden imeytyä hetki ennen tarjoamista.


Makua voit muutella vaihtelemalla mausteiden määrää. Itse esimerkiksi pidän siitä että sitruuna ja curry tuovat melko vahvan vivahteen paprikan makuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti