Sivut

lauantai 25. syyskuuta 2010

Tomaattinen possukastike

Syysflunssa on epämukava juttu. Varsinkin kun joutuu tekemään 9 tunnin työpäiviä eikä pysty jäämään sairaslomalle. Tällä hetkellä olisi mahtavaa vain vetäytyä vällyihin ja sulkea koko maailman äänet pois. Mutta ei vain voi. Niin ja ruokaakin pitää aina välillä laittaa. Meidän on pitänyt jo varmaan viisi päivää syödä hernekeittoa, mutta joka aamu on keittiöstä kuulunut "niin ne herneet! Hitto ne herneet!" Joten sitä tulossa varmaan sitten, kun Pekoni joskus tosiaan muistaa ne herneet jo illalla. 

Seuraava kastike on valmistettu jääkaapin jämypaloista. Hyvää se oli silti. 



500 g marinoimattomia possunsuikaleita
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria
kirsikkatomaatteja maun mukaan
tomaattisosetta
ketsuppia
bbq-kastiketta

Kuullota sipulit öljyssä. Lisää possusuikaleet ja paista kunnes ruskistuneet. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Murskaa päälle pari valkosipulinkynttä. Kääntele hieman.Puolita kirsikkatomaatit ja lisää pannulle. Anna hautua, jotta tomaatit pehmenevät. Lisää pannulle tomaattisosetta, ketsuppia ja bbq-kastiketta oman maun mukaan ja anna hautua vielä hetki. Tarjoa riisin kanssa. 





Valitettavasti Blogger on mennyt jostain syystä uusimaan tuon kuvien lataamishomman eikä se nyt pelitä ollenkaan - syytä en tiedä, minä en osaa näitä tietokoneita. Mutta kuvia tulee siis joskus myöhemmin, jahka saan selvitettyä tämän mysteerin.  


Edit - Oppii se vanha koirakin uusia temppuja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti