Syysflunssa
on epämukava juttu. Varsinkin kun joutuu tekemään 9 tunnin työpäiviä
eikä pysty jäämään sairaslomalle. Tällä hetkellä olisi mahtavaa vain
vetäytyä vällyihin ja sulkea koko maailman äänet pois. Mutta ei vain
voi. Niin ja ruokaakin pitää aina välillä laittaa. Meidän on pitänyt jo
varmaan viisi päivää syödä hernekeittoa, mutta joka aamu on keittiöstä
kuulunut "niin ne herneet! Hitto ne herneet!" Joten sitä tulossa varmaan
sitten, kun Pekoni joskus tosiaan muistaa ne herneet jo illalla.
Seuraava kastike on valmistettu jääkaapin jämypaloista. Hyvää se oli silti.
500 g marinoimattomia possunsuikaleita
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria
kirsikkatomaatteja maun mukaan
tomaattisosetta
ketsuppia
bbq-kastiketta
Kuullota
sipulit öljyssä. Lisää possusuikaleet ja paista kunnes ruskistuneet.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Murskaa päälle pari
valkosipulinkynttä. Kääntele hieman.Puolita kirsikkatomaatit ja lisää
pannulle. Anna hautua, jotta tomaatit pehmenevät. Lisää pannulle
tomaattisosetta, ketsuppia ja bbq-kastiketta oman maun mukaan ja anna
hautua vielä hetki. Tarjoa riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti