Sivut

perjantai 21. maaliskuuta 2014

4 vuotta - eikä suotta

Pekoni ja porkkana täytti muuten tässä kuussa 4 vuotta. OHHOH! Bloggailua aloittaessa en olisi uskonut että jaksetaan näin pitkälle, saatikka että innostus kokkailuun ja varsinkin leipomiseen vain lisääntyy. Mämmikouratkin ovat oppineet jotain!

Vierailijoitakin blogissa käy tasaiseen tahtiin. Koko aikana täällä näyttäisi käyneen reilu 16400 reseptinmetsästäjää tai sitten vain muuten eksyksissä olevaa. Suomalaisia olette suurimmaksi osaksi, toiselle sijalle pääsee Yhdysvallat ja kolmannelle Venäjä. 

Kaikille kävijöille iso kiitos sekä kaino toive: seuraavalla kerralla kun blogissamme käyt, reseptejä katselet tai ehkä jopa jotain kokkaat, jätähän kommentti. Varsinkin te suomalaiset, mutta kyllä täällä osataan englanniksikin vastata, Pekoni taitaa ruotsinkin ja Porkkanakin osaa sanoa "Hej och tack" ja Pekonilta saattaa hyvällä tuurilla saada saksaksikin muutaman lauseen. 

Jos täällä on vakikävijöitä, liityhän lukijoihin. Toiveitakin saa esittää, mutta minnekään Pinterestiin (???) me ei osata mennä. Mutta terkkuja kuitenkin kaikille eksyville ja täällä luvataan yrittää ährätä vielä jatkossakin. 

Onnea hei meille siis ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti