Tein vuosi takaperin yhtenä joulumakeisena chilitryffeleitä, joita kehuttiin kovasti, mutta toivottiin voimakkaampaa chilin makua. Tänä jouluna päätin ottaa näistä makeisista revanssin ja tuplata chilin määrän. Satsaus kannatti, sillä tryffelit katosivat parempiin suihin ja kehuja sateli paljon enemmän. Tumman suklaan jälkeen suut täytti mukavasti poltteleva chili.
n. 25 kpl
1 dl kuohukermaa
2 rkl margariinia
3/4 dl tummaa muscovadosokeria
175 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus väh. 70%)
1 tl punaista chiliä
KORISTELUUN:
punaista chiliä
Murra
tai hienonna suklaa paloiksi. Kiehauta margariini, kerma, sokeri ja
chili. Lisää suklaapalatja sekoita, kunnes seos on tasainen. Anna hieman
jäähtyä. Kaada tryffeliseos pursotinpussiin ja pursota vuokiin tai
pieniin tötteröihin. Koristele chilillä. Säilytä chilitryffeleitä
viileässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti