Sivut

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Piparisuklaat


Näistä makeisista kehkeytyi Pekonin tämän joulun suosikki. Omaan makuunkin ne olivat hyviä, vaikka olisinkin pärjännyt hieman vähemmällä piparimäärällä ja enemmällä suklaalla :)



12 kpl

50 g piparkakkuja
200 g suklaata
60 g voita
50 g mantelirouhetta

Palastele piparit muovipussissa ja painele palaset kaulimella murskaksi. Paloittele suklaa. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon suklaapalat. Sekoita suklaata kunnes seos on tasaista. Säästä osa mantelirouheesta sydämien pinnale, mutta lisää suklaan joukkoon piparimurut ja osa mantelirouheesta. Sekoita tasaiseksi massaksi. Annostele seos pieniin paperisiin vuokiin ja ripottele pinnalle mantelirouhetta. Laita sydämet jääkaappiin kovettumaan n. tunniksi. Valmiit piparisuklaat on parasta säilyttää jääkaapissa. 


Lähde: Kaikkien aikojen jouluherkut 2015-lehti 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti