Sivut

maanantai 3. toukokuuta 2010

Makaronipaistos

Viime viikko meni läpeensä työn touhussa, eikä tämäkään viikko ole sen parempi; kuusi päivää töitä ja ainoana vapaapäivänä on käytävä tekemässä yksi tentti sekä lähdettävä reissun päälle hakemaan ystävän esikoiselle potkulautapyörähäkkärää. Lapsettomana en aina pysy näissä häkkäröissä mukana, mutta kuulemma se kehittää lapsen motoriikkaa ja tasapainoa niin, että se korvaisi apupyörillä ajon ja lapsi pystyisi sen jälkeen siirtymään suoraan pelkkään polkupyörään. Itse voisin välillä tarvita aivolautapyörähäkkärää, joka pyörittäisi aivojani aivan kuin itsestään niin, että voisin itse olla valve-nukkutilassa, mutta näyttäisin kuitenkin toimivalta. Tämä aamu ehkä vielä menee ja alkuviikkokin joten kuten, mutta viikonloppuna saatan olla jo loman tarpeessa. Ja seuraava loma on tiedossa marraskuussa. 

Vappuna olin sentään vapaalla. Pekoni tekee virkatyöaikaa, joten se nyt on aina vapaalla. Aattona piipahdimme hyvän ystäväni luona kahvilla, mutta päädyimme tuhoamaan kuohuviinipullon sekä litkimään jotain järkyttävää rosetequilaa. Se oli makeampaa kuin kaikki maailman kermavaahdot yhteensä. Meni se silti kurkusta alas :) Lauantaina oli tarkoitus lähteä marssimaan, mutta vettä tuli kuin tiedätte mistä, joten se sekä hieno terassikaudenavaussuunnitelma lässähtivät ja vaihtuivat hämyisiin pubeihin ja baareihin. Jossain vaiheessa löysimme itsemme myös Koop Arposen keikalta. Tästä kaikesta voi päätellä, että aamulla oli kiva dagen efter. Eikä dagen eftereinä voi syödä kuin jotain todella, todella rasvaista. 



400 g makaronia
600 g broilerin fileesuikaleita
suolaa
currya
paprikajauhetta
iso purkki persikoita
2 dl ruokakermaa
400 g juustoraastetta

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Paista broilerin fileesuikaleet. Mausta suolalla, currylla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon kuutioidut persikat. Anna persikoiden pehmetä noin kymmenisen minuuttia. Kaada makaronit isoon uunivuokaan. Kaada päälle broileri-persikkaseos. Sekoita joukkoon ruokakerma ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 asteessa kunnes juusto on sulanut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti