Olen
itse aika huono keksimään reseptejä päästäni. Yleensä poimin jostain
netin tai keittokirjojen kätköistä "kantareseptin", josta sitten
poistelen kaikki ylimääräiset hörsylät, kuten liialliset kasvikset.
Pekonin ja porkkanan porukoissa ollaan kursailemattomia lihansyöjiä.
Joskus
keksin kuitenkin jotakin, ja niitä joitakin on tänne blogiinkin asti
eksynyt. Joskus (harvoin tosin) tulee myös kehitettyä omia keksintöjäni
edelleen. Nyt seuraa yksi malliesimerkki :) Alkuperäisestä, valkosipulinmakuisesta kanakastikkeestani
olen ensin vaihtanut tuorejuuston johonkin muuhun ja sen jälkeen
lisännyt kastikkeeseen makeutta. Tämä versio on oma ehdoton lempparini,
suosittelen kokeilemaan ja ihastumaan! (No nyt kyllä vähän oma kehu
haisi :D)
500 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
currya
paprikajauhetta
iso tölkki persikoita omassa mehussaan
suolapähkinöitä
200 g (paprikamaustettua) tuorejuustoa
2 ½ dl ruokakermaa
Paista
broilerinsuikaleet kypsiksi. Mausta currylla ja paprikajauheella. Laita
broilerinsuikaleet kattilaan. Lisää sekaan n. 1 cm x 1 cm kokoisiksi
paloitellut persikat mehuineen. Hauduttele kymmenisen minuuttia, kunnes
persikat pehmenevät. Lisää suolapähkinät, notkistettu tuorejuusto sekä
kerma. Hauduta vielä kymmenisen minuuttia. Tarkista maku.
Voit toki laittaa kastikkeeseen vaikka ananaksia, mutta itse tykkään eniten persikoista. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti