Porsaankyljyksiä olen tehnyt ennenkin ja tämä ohje onkin vain pieni muunnos tuosta edellisestä ohjeesta. Edelleen suosittelen käyttämään kyljykset pannulla paistopinnan saamiseksi ennen uuniin laittoa.
4 - 6 porsaankyljystä
soijakastiketta
suolaa
pippuria
yrttimausteita
Nuiji
kyljyksiä kevyesti ja leikkaa pari pystyviiltoa ulkoreunaan. Hiero
lihan pintaan soijakastiketta, suolaa, pippuria ja yrttimausteita. (Anna
maustua muutama tunti.) Aseta kyljykset laakeaan vuokaan tai
uunipellille. Käännä ne kypsymisen puolivälissä. Kypsennä kyljyksiä 150 -
175 asteen lämmössä yhteensä n. 40 min. Peitä ne foliolla, jos ne
kuivuvat tai tummuvat liikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti