Sivut

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Porsaankyljykset soijakastikkeessa

Porsaankyljyksiä olen tehnyt ennenkin ja tämä ohje onkin vain pieni muunnos tuosta edellisestä ohjeesta. Edelleen suosittelen käyttämään kyljykset pannulla paistopinnan saamiseksi ennen uuniin laittoa.

4 - 6 porsaankyljystä
soijakastiketta
suolaa
pippuria
yrttimausteita

Nuiji kyljyksiä kevyesti ja leikkaa pari pystyviiltoa ulkoreunaan. Hiero lihan pintaan soijakastiketta, suolaa, pippuria ja yrttimausteita. (Anna maustua muutama tunti.) Aseta kyljykset laakeaan vuokaan tai uunipellille. Käännä ne kypsymisen puolivälissä. Kypsennä kyljyksiä 150 - 175 asteen lämmössä yhteensä n. 40 min. Peitä ne foliolla, jos ne kuivuvat tai tummuvat liikaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti