Sivut

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Helppo pashajälkiruoka

Pekoni on kova pashan ystävä, joten kokeilin helppoa pashajälkiruokareseptiä ja syödyksi tuli ;)

8 annosta

n. 400 g persikkaviipaleita
250 g maitorahkaa
½ dl appelsiinimarmeladia
1 dl rusinoita
½ dl hasselpähkinärouhetta
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Kuutioi persikat. Sekoita rahkan joukkoon marmeladi, rusinat, pähkinärouhe ja persikat. Itse olin taas fiksu ja jätin kaupassa käymisen sunnuntaille, jolloin auki oli vain pieni kyläkauppa korven keskellä - jännä juttu ettei sieltä nyt heti löytynyt juuri appelsiinimarmeladia, joten korvasin sen omenamarmeladilla. Kelpasi yhtä lailla :) Vatkaa vaniljakastike löysäksi vaahdoksi ja sekoita rahkaseoksen joukkoon. Tarjoa heti. 


Tuli tästä nyt sitten edes hiukan pääsiäistipumainen fiilis.. Jos ei mulle niin sitten pekonille :D

Lähde: Pirkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti