Pekoni
on kova pashan ystävä, joten kokeilin helppoa pashajälkiruokareseptiä
ja syödyksi tuli ;)
8 annosta
n. 400 g persikkaviipaleita
250 g maitorahkaa
½ dl appelsiinimarmeladia
1 dl rusinoita
½ dl hasselpähkinärouhetta
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Kuutioi
persikat. Sekoita rahkan joukkoon marmeladi, rusinat, pähkinärouhe ja
persikat. Itse olin taas fiksu ja jätin kaupassa käymisen sunnuntaille,
jolloin auki oli vain pieni kyläkauppa korven keskellä - jännä juttu
ettei sieltä nyt heti löytynyt juuri appelsiinimarmeladia, joten
korvasin sen omenamarmeladilla. Kelpasi yhtä lailla :) Vatkaa
vaniljakastike löysäksi vaahdoksi ja sekoita rahkaseoksen joukkoon.
Tarjoa heti.
Lähde: Pirkka
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti