Sivut

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Porsaan uunifilee ja barbeque-kermakastike

Pääsiäinen meni vähän penkin alle tänä vuonna. Syitä oli taas tuhansia, joista yksikään ei hyvä. Esimerkkejä: ei sitten löytynyt lähisiwasta lammasta. Jännä juttu. Sain torstaina tietää, että kahden viikon päästä alkava harjoitteluni on peruttu. Märehdin sitä sitten koko pääsiäisen. Käytiin minun appivanhempien luona perjantaina siivoamassa, joten oman kodin siivousinto hupeni nollaan. Pekoni asensi lauantaina Super Nintendon ja tahkottiin Super Mario Bros varmaan kymmenen kertaa läpi. Pääsiäinen meni ohi, mutta prinsessa on pelastettu! Panikoin lauantaina tuntia ennen kauppojen kiinnimenoa keittokirjojeni sivuja kahlaten, enkä osannut päättää mitä tekisin ruoaksi. Päätin sitten olla tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Fiksu päätös, kuomaseni, fiksu päätös! Lista jatkuisi vielä loputtomiin, mutta säästän teidät pahimmalta. Yhteenvetona: ei ollut kovin pääsiäistipumainen fiilis!


Pääruokana porsaan uunifilee ja barbeque-kermakastike.

Uunifileen paistoin pakkauksen ohjeen mukaan. Barbequekastikkeen tein valelemalla uunifileen Hesburgerin Barbeque-kastikkeella sekä puoli tuntia ennen lihan valmistumista lisäämällä siihen 2 dl kuohukermaa. Valelin uunifilettä kastikkeella loppupaistamisen ajan, jotta lihaankin sai makeantulisen maun :)


Lisukkeena tarjosin kermajuustoperunoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti