Sivut

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Maitosuklaamoussea ja vadelmia


Ja koska pizzahan ei ole vielä tarpeeksi rasvaista, on pakko syödä jälkiruokaa :) Valitettavasti nämäkin alkuperäiset kuvat tuhoutuivat muistikorttikatastrofin myötä, ja uudet kuvat on napsittu seuraavana päivänä, joten maitosuklaamousse ja vadelmat eivät näytä enää niin herkulliselle kuin valmistuspäivänään.

6 annosta

200 g maitosuklaata
2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g (4 dl) vadelmia (pakaste)

Paloittele suklaa kattilaan ja jätä hieman suklaata koristelua varten. Sulata suklaa miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen. Ota kattila liedeltä. Itse sulatan suklaan aina vesihauteessa. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita sulatettu suklaa vaahdon joukkoon. Jaa kohmeiset vadelmat jälkiruokakulhoihin tai laseihin ja jätä muutama vadelma koristeeksi. Lusikoi päälle suklaamoussea. Anna hyytyä jääkaapissa n. 20 min ennen tarjoilua ja koristele annokset rouhitulla suklaalla ja vadelmilla. Itse vuolin säästetystä suklaasta lastuja perunankuorimaveitsellä. 

Valokuvat tosiaan valitettavasti kehnonlaatuisia, 
mutta mousse erinomaisen hyvää ja helppoa :)

Ja Kelju Koo Kojootin sanoin: takaisin suunnittelupöydän ääreen :)

Lähde: Pirkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti