Ja koska pizzahan ei ole vielä tarpeeksi rasvaista, on pakko syödä jälkiruokaa :) Valitettavasti nämäkin alkuperäiset kuvat tuhoutuivat muistikorttikatastrofin myötä, ja uudet kuvat on napsittu seuraavana päivänä, joten maitosuklaamousse ja vadelmat eivät näytä enää niin herkulliselle kuin valmistuspäivänään.
6 annosta
200 g maitosuklaata
200 g maitosuklaata
2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g (4 dl) vadelmia (pakaste)
Paloittele
suklaa kattilaan ja jätä hieman suklaata koristelua varten. Sulata
suklaa miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen. Ota kattila liedeltä. Itse
sulatan suklaan aina vesihauteessa. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita
sulatettu suklaa vaahdon joukkoon. Jaa kohmeiset vadelmat
jälkiruokakulhoihin tai laseihin ja jätä muutama vadelma koristeeksi.
Lusikoi päälle suklaamoussea. Anna hyytyä jääkaapissa n. 20 min ennen
tarjoilua ja koristele annokset rouhitulla suklaalla ja vadelmilla. Itse
vuolin säästetystä suklaasta lastuja perunankuorimaveitsellä.
Valokuvat tosiaan valitettavasti kehnonlaatuisia, mutta mousse erinomaisen hyvää ja helppoa :) |
Ja Kelju Koo Kojootin sanoin: takaisin suunnittelupöydän ääreen :)
Lähde: Pirkka
Lähde: Pirkka
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti