Sivut

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kanaa Igorin tapaan


Tämän reseptin bongasin Mimmin keittiöstä, mutta alunperin ohje on Peggyn punaisesta keittiöstä. Meillähän syödään mitä vaan mihin saa lisätä smetanaa, eikä tämäkään tehnyt poikkeusta: kaikille maistui! Pekonillekin, vaikka se on sipulikammoinen. Minä taas ahmin ruokaa, jossa kerrankin sipuli kunnolla maistuu. 



6 hlö

800 g kanan filettä
1 punainen paprika suikaloituna
1 keltainen paprika suikaloituna
2 isoa sipulia kuutioituna
3 valkosipulin kynttä pilkottuna
70 g tomaattipyrettä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
2 dl kanalientä
350 g smetanaa
(1 kuutioitu maustekurkku)
kourallinen persiljaa revittynä
mustapippuria myllystä

Kuullota pannussa paprikat ja sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, persilja ja kanaliemi. Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama min. Paista kanan fileet nopeasti kuumalla pannulla niin että ne saavat kauniin värin. Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle niin että ne peittyvät. (Ripottele maustekurkku sekaan.) Laita uuniin 175 asteeseen n. 30 minuutiksi. Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kanssa.




2 kommenttia: