Sivut

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kipparin kalavuoka


Meillä syödään kalaa aivan liian harvoin. Tämä Yhteishyvältä joskus bongattu kalaruoka on muuten tosi hyvää. Kokeileppas sääkin. 

4 annosta

400 g pakasteseitä
2 rkl vehnäjauhoja
250 g kirsikkatomaatteja tai 4 tomaattia
½ sitruunan mehu
2 dl kevyttä ruokakermaa
1 tl suolaa
0,2 tl rouhittua valkopippuria
1 nippu tilliä

Nosta kalapalat pois pakkauksesta ja siirrä lautaselle. Sulata esim. mikrossa miedolla lämmöllä. Valuta liemi pois. Kääntele kalat kevyesti jauhoissa ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi tai lohko tomaatit ja asettele ne kalojen päälle. Valuta pinnalle sitruunamehu sekä kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Saksi päälle tuoretta tilliä. Kypsennä uunissa 200 asteessa 25 - 30 min. 

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti