Sivut

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Mansikkahillo


Hillojahan ei ole mitään järkeä ostaa teollisenmakuisena kaupasta, kun ne nopeimmillaan itse pyöräyttää kymmenessä minuutissa. Tämä mansikkahillon ohje on aikoinaan napattu Dan Sukkerin hillosokeripaketin kyljestä ja tällä teen vikkelästi mansikkahillon, jos joku ei niitä mansikoita ole jo kerennyt syömään. Ja kesän ensimmäiset kotimaiset mansikat on muuten jo bongattu järjettömään litrahintaan, mutta olihan niitä pikku rasia pakko ostaa :)

n. 5 dl

1 l mansikoita
3 dl hillosokeria
½ dl vettä

Sekoita ainekset, kuumenna ja keitä 10 min välillä hämmentäen. Kuori vaahto ja jäähdytä. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti