Sivut

torstai 12. elokuuta 2010

Keittiöön Iittala-löytöjä

Olen kyllä aika hiton kömpelö: jotenkin onnistuin jo toistamiseen poistamaan blogitaustan ja saamaan kaikki asetukset niin sekaisin, että meni koko aamupäivä niitä ratkoessa ja palautellessa. Ensimmäisen sössimiseni jälkeen (joka tapahtui noin vajaat kuukausi sitten) onnistuin poistamaan sivun ylälaidasta tuon "Keisarin uudet vaatteet"-logon ja koska en tumpelona tietokoneenkäyttäjänä tajunnut miten sen tein, en myöskään tajunnut miten sen saan takaisin. No, nyt pitäisi kaiken taas olla oikeilla paikoillaan ja - huh, toivottavasti - en enää mene painelemaan ylimääräisiä nappeja ajatellen, että "mitähän tuosta tapahtuu???" Katastroofi - se siitä tapahtuu!

Olen ajatellut alkaa tekemään myös postauksia uusista hankinnoistani keittiöön sekä hieman muuallekin sisustukseen, sillä olen innokas shoppaililja ja kirpputorien kiertäjä ja kaunis kattaushan on puoli ruokaa. Nämä päivitykset tulevat löytymään keittiö-tunnisteen alta, vaikka sieltä saattaa löytyä muitakin kuin keittiöjuttuja :)

Tässä tiistaina tekemäni Iittala Outletin löytö. HotCool lasi 34 cl, 5 €/kpl (ovh 19,75 €/2 kpl). Värivaihtoehtoina oli oranssi, khakinvihreä sekä minun valitsema beige. Olen pitkään metsästänyt kivoja laseja, joista syksyn tullen voisi juoda glögiä (meillä tällä hetkellä vain jostain alekopasta ostetut rumilukset) ja katsellut näitäkin laseja pitkään "sillä silmällä" :) Joten pakkohan ne oli ostaa, kun sai niin halvalla. 


Ja tässä muutama kuukausi sitten tekemäni löytö myöskin Iittala Outletista: kaksi Hackmanin Touch-pikkurimyllyä 10 €/kpl (ovh 27,20 €). Toiseen laitoin perinteisesti pippuria, toiseen karkeaa suolaa. Nämä myllyt kehtaa laittaa pöytään tarjolle ihmisten itse rouhittavaksi ;)


MyIittala-tarjouksena oli Muumi-juomalaseja, joita ystäväni Minttu osti pienelle tytölleen. Itsekin aloin niitä himoita (vaikka meillä ei lapsia olekaan, olen itse suuri Muumi-fani), mutta en kuitenkaan raaskinut. Lasit ovat Kartio-mallin mukaisesti tehtyjä ja maksoivat 16,90 €/2 kpl MyIittala-jäsenille. Lasien nimet ovat muuten vasemmalla Yksityiselämää ja oikealla rakastuminen :D Tuo yksityiselämää on minusta aika hauska :D Kuvan nappasin Iittalan sivuilta, jossa myöskin kyseinen tarjous voimassa ja MyIittala-yhteisöön on mahdollista liittyä myös siellä. 


Viikonloppuna on vuorossa miehen veljen nelikymppiset, joten blogi hiljenee siksi aikaa ja palaan taas kokkailujen pariin ensi viikolla - tänä viikonloppuna tarkoitus on: eat, drink and be marry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti