Sivut

maanantai 23. elokuuta 2010

Mustikka-valkosuklaasydämet

Kiitoksia Maijalle, Pepille ja Ohtolle ihanasta päivästä. Koska eilinen päivä meni yhden kaverin Kanadaanlähtöläksiäisissä, en kerennyt ajatella päivän tarjottavia kuin vasta tänään. Lähdin taas tapani mukaan kauppaan vain hatara muistikuva jääkaapin sisällöstä, joten tarjottavat oli keksittävä likimain K-Marketin tiskillä. Niinpä päätin mennä helpoimman, mutta maistuvimman kautta ja tässä on tulos:

valkosuklaata
mustikoita

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Laita pakastusmuottiin (itse käytin Iloleipurin silikonista sydänmuottia) muutama pieni tai yksi iso mustikka. Valuta päälle valkosuklaata. Laita pakkaseen n. kahdeksi tunniksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti