n. 25 kpl
MUROTAIKINA:
200 g voita tai margariinia
3/4 - 1 dl tomusokeria tai hienoasokeria (käytin tomua)
3 3/4 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
Käytä
näihin vain ½ yllä olevasta taikinasta! Sekoita ainekset nopeasti
leivinpöydällä tai kulhossa notkeaksi taikinaksi. Voit jo tässä
vaiheessa lisätä suklaan. Jos taikina on pehmeää, anna sen seistä hetki
viileässä.
MAUSTEEKSI:
50 - 100 g Marabou Appelsiini-krokanttisuklaata (laitoin 100 g)
Yhdistä
suklaa murotaikinaan. Muotoile taikina rullaksi, jaa rulla osiin ja
pyörittele palloiksi. Nostele pallot leivinpaperoidulle pellille. Paista
vähintään 150 asteessa 15 - 20 min.
Lähde: Pikkuleipien ja kakkujen parhaita
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti