Sivut

maanantai 29. elokuuta 2011

Appelsiini-krokanttisuklaakuulat

n. 25 kpl

MUROTAIKINA:
200 g voita tai margariinia
3/4 - 1 dl tomusokeria tai hienoasokeria (käytin tomua)
3 3/4 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja

Käytä näihin vain ½ yllä olevasta taikinasta! Sekoita ainekset nopeasti leivinpöydällä tai kulhossa notkeaksi taikinaksi. Voit jo tässä vaiheessa lisätä suklaan. Jos taikina on pehmeää, anna sen seistä hetki viileässä. 

MAUSTEEKSI:
50 - 100 g Marabou Appelsiini-krokanttisuklaata (laitoin 100 g)

Yhdistä suklaa murotaikinaan. Muotoile taikina rullaksi, jaa rulla osiin ja pyörittele palloiksi. Nostele pallot leivinpaperoidulle pellille. Paista vähintään 150 asteessa 15 - 20 min. 


Lähde: Pikkuleipien ja kakkujen parhaita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti