KUKA?
Tämä on toinen edellisessä postauksessa mainitsemistani omistamistani Otavan kirjasarjan keittokirjoista. Tämänkin kirjan olen ostanut jostain alelaarista 3 eurolla.
MITÄ?
Tässä kirjassa reseptit on jaettu osioihin kasviscurryt, kala- ja äyriäiscurryt, lihacurryt sekä lisäkkeet ja chutneyt.
HÄH?
Täytyy sanoa, että vaikka yleensä olen minulle tarjotuista curreista pitänyt, tästä kirjasta löysin hyvin vähän kokeiltavia reseptejä. Tämäkin kirja vilisee erikoisia raaka-aineita eikä minulla ainakaan ole aikaa metsästää sarviapilan siemeniä tehdäkseni yksinkertaista lammascurrya.
TUOMIO:
Aion kuitenkin
kokeilla muutamaa ohjetta, kuten ananaspossua kookoskastikkeessa ja
pähkinäistä porsascurrya perunoiden kera ja sitten pistän kirjan
kiertoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti