Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

Janssonin kiusaus

Kun minä menen iltavuoroon töihin, meillä Pekoni ja likka syö kalaruokia. Yksinkertaisesti siitä syystä, että ne tykkää, minä en. Tämä anjovisherkkukin on tehty Pirkan pakasteperunapussin kyljestä löytyneellä ohjeella ja helppo sapuska se on tämäkin. 

4 annosta

500 g peruna - sipulisekoitusta (pakaste)
100 g anjovisfileitä
2 dl kermaa
tilliä

Levitä voideltuun uunivuokaan puolet jäisestä peruna-sipulisekoituksesta. Jaa päälle anjovisfileet. Ripottele anjovisfileille hienonnettua tilliä ja levitä päällimmäiseksi peruna-sipulikerros. Sekoita kerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa keskitasolla n. 45 min. Hienonna pinnalle tilliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti