Sivut

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Jauhemaksapihvit

Yksi parhaita puolia siinä ettei ole raskaana on että saa syödä maksaa. Maksa jakaa mielipiteitä, minusta naudan maksa on ehdottomasti parasta lihaa koskaan. Pidän itse eniten palamaksasta, jossa maku tulee kunnolla läpi, mutta myös jauhemaksapihvit, maksalaatikot yms. kelpaa. Jos et pidä maksan mausta yhtä paljon kuin minä, voit korvata puolet sen määrästä jauhelihalla. 
 
300 g raakaa perunaa
1 sipuli
1 muna
1 tl suolaa
½ tl valko- tai mustapippuria
½ tl meiramia
300 g jauhettua naudan maksaa

PAISTAMISEEN:
voita

Pese ja kuori perunat ja raasta tai jauha ne hyvin hienoksi. Sekoita perunat, muna ja mausteet maksan joukkoon. Paista taikinasta ohukaispannulla paksuhkoja pihvejä tai uunissa 225-asteessa n. 10 min. Tarjoa pihvien kanssa puolukkasurvosta. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti