Sivut

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Lindströminpihvit

Jos pitäisi valita lemppari kasvis, minulla taistelu käytäisiin sipulin ja punajuuren välillä (vaikka punajuuri onkin periaatteessa juurikas). Punajuuri maistuu hyvältä oikeastaan miten päin vaan laitettuna, jopa grillattuna. Perinteisiä Lindströminpihvejä tulee tehtyä aika ajoin, vaikkakin on tämänkin jäännös unohtunut blogiin päivittää. 

6 - 8 pihviä

300 g jauhelihaa
1 ½ dl kermaa
3/4 dl korppujauhoja
2 - 3 säilöttyä punajuurta
1 sipuli
1 muna
1 tl suolaa
½ tl valkopippuria

PAISTAMISEEN:
voita

Sekoita kulhossa kerma ja korppujauhot ja anna turvota 5 min. Raasta punajuuret ja kuori ja hienonna sipuli. Lisää kulhoon kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi ja kiinteäksi. Muotoile taikinasta 6 - 8 litteää pihviä. Paista pihvit pannussa voissa molemmin puolin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti